Art on Me

Women's fashion

Opening hours
Mon 10:00am - 9:00pm
Tue 10:00am - 9:00pm
Wed 10:00am - 9:00pm
Thu 10:00am - 9:00pm
Fri 10:00am - 9:00pm
Sat 10:00am - 9:00pm
Sun 10:00am - 6:00pm
Open on sunday
  • Accept Credit card
  • Frequent shopper programme
  • Store-specific gift vouchers
  • Old Mammut gift vouchers
  • New Mammut gift vouchers
  • Accept Euro

Art on Me

Az Art on Me megálmodója Marton Ancsa aki a vezetékneve betűiből rakta össze az Art on Me márkanevet.

Ruhatervezői tanulmányait 2001- ben fejezte be majd ezt követően felsőfokon több szakmát is tanult ( idegenforgalom, újságírás és belsőépítészet). Viszont az útkeresése és szárnnyitogatásai során saját önkifejezését a ruhák tervezésében találta meg és 2011-ben újra visszatért a szívéhez legkedvesebb tevékenységéhez.

A legtöbb ruha alkotói folyamatának kiindulópontját a divatrajzok jelentik. 
Ezzel szemben az egyszerű, geometriai formákat felvonultató - belsőépítész gyökerekből is táplálkozó - Art on Me ruhák a rajzfázist nélkülözve, fejben tekeredve alakulnak át szabásmintákká majd hordható ruhadarabokká.
Ez az elméletben zajló folyamat különleges és hordható geometriai formákat eredményez, amelyeket ugyanakkor egyszerű funkcionalitás jellemez. 
Környezettudatos szemlélete miatt igyekszik élni az újrahasznosítás lehetőségével is amely, abban nyilvánul meg, hogy az újonnan létrehozott darabok némelyikéhez házzá társít (rávarr, rátűz) egy egy kis elemet az idejétmúlt ruhadarabból így annak is új díszítő vagy funkcionális lehetőséget adva.
A ruhák tervezője nagy figyelmet szentel a ruhák kombinálhatóságára, és az egymás közti átjárhatóságra az egyes szettek, színek és darabok között, ami nagyban hozzájárul a viselő komfortérzetéhez, megkönnyíti az öltözködést és megadja a harmóniát.
A darabok a megfelelő kiegészítőkkel kombinálva egyszerre illeszthetők be az elegáns vagy éppen mindennapi megjelenésbe.

Ami pedig minden darabra egyaránt jellemző: ha felveszi az ember otthon érzi magát benne és nem akarja levenni.
A legjobb az egészben pedig az, hogy a variálhatóság miatt nem is kell :-)

Back to top