Grafológus pult

Services

Opening hours
Mon 10:00am - 8:00pm
Tue 10:00am - 8:00pm
Wed 10:00am - 8:00pm
Thu 10:00am - 8:00pm
Fri 10:00am - 8:00pm
Sat 10:00am - 8:00pm
Sun closed

  • Accept Credit card
  • Frequent shopper programme
  • Store-specific gift vouchers
  • Old Mammut gift vouchers
  • New Mammut gift vouchers
  • Accept Euro

Grafológus pult

A Mamut II. harmadik emeletén található grafológus-pultnál az ezotéria iránt érdeklődők is találhatnak számukra megfelelő szolgáltatásokat.

A grafológia egzakt tudománya segítségével munkavállalással-, pályaválasztással-, munkaerő kiválasztással-, párkapcsolati összeillőséggel-, valamint önismerettel kapcsolatos kérdéseikre kaphatnak választ szakembereinktől, akik –amennyiben szükséges- igazságügyi szakértést is vállalnak.

A gyermekrajz-elemzés tudománya segít feltárni gyermekeik érzelemvilágát, ismert és a még rejtett képességeikre deríthet fényt a szakember.

Ezoterikus szolgáltatásaink közül a legnépszerűbbek az aurafényképezés, az asztrológiai elemzés, valamint a sorselemzés szolgáltatásunk.

Az aurafotózás segítségével képet kaphat energiaközpontjai töltöttségi állapotáról, aurájának színéről, a színhez tartozó tulajdonságairól, valamint aurája nagyságáról.

Sorselemzőink a különböző típusú kártyák segítségével próbálnak válaszolni az Önben felmerülő kérdésekre.

Asztrológusaink segítségével elmélyítheti önismeretét, megértheti az Ön körül zajló események miértjeit, azok várható jövőbeli következményeit.

Similar stores

Back to top