Póló Brigád

Services

Mammut I. ground floor
+36 70 319 9561 www.polobrigad.hu


Opening hours
Mon 10:00am - 9:00pm
Tue 10:00am - 9:00pm
Wed 10:00am - 9:00pm
Thu 10:00am - 9:00pm
Fri 10:00am - 9:00pm
Sat 10:00am - 9:00pm
Sun 10:00am - 6:00pm
Open on sunday
  • Accept Credit card
  • Frequent shopper programme
  • Store-specific gift vouchers
  • Mammut gift vouchers
  • Accept Euro

Póló Brigád

The opening hours of several stores have changed due to coronavirus. Please click here for more information

Üzletünk több, mint 10 éve segít megtervezni és kivitelezni álmaid személyre szabott ajándékát a Mammut 1 Bevásárló Központban. Villámgyorsan, akár 30 perc alatt elkészítjük egyedi fotópólód, bögréd, törölköződ, telefontokod, baseball sapkád vagy bármilyen egyéb ajándéktárgyad. Csupán a kedvenc fotódra, idézetedre vagy az általad kitalált szövegre van szükség és segítőkész kollégáink mindenről gondoskodnak. :)

A B&C Collection pólóival dolgozunk, de az általad hozott ruhára is megoldjuk a mintázást. Ha szükség van rá, a grafikai tervezésben is szívesen segítünk. Megrendelésed bármilyen digitális adathordozóról / papírképről is elkészítjük, modern technológiákkal , csúcsminőségű alapanyagokkal. A DTG és szublimációs nyomtatási technológiák mellett hímzést is vállalunk. Amennyiben nincs lehetőséged személyesen ellátogatni hozzánk, fotópólód webshop-unkon keresztül is megtervezheted/megrendelheted és kiválaszthatod, hogy személyesen veszed át az üzletben, vagy postai úton.

 

Hisszük, hogy személyre szabott egyedi ajándékot kapni, a világ egyik legjobb dolga! :) Reméljük a jövőben Téged is elégedett vásárlóink, vagy boldog ajándék tulajdonosaink között tudhatunk.

 

PÓLÓ BRIGÁD

Back to top