Aranygömb Ékszer

Watch, jewelry, accessories

Mammut I. floor 2
+36 1 345 8275 info@aranygomb.hu www.aranygomb.hu


Brands: Bibigi', Breuning, Bartha Mariann, Simple Perfect, Golay, Nina Ricci, Blumer, ZEMA, Giorgio Martello

Opening hours
Mon 10:00am - 8:30pm
Tue 10:00am - 8:30pm
Wed 10:00am - 8:30pm
Thu 10:00am - 8:30pm
Fri 10:00am - 8:30pm
Sat 10:00am - 8:30pm
Sun 10:00am - 5:30pm
Open on sunday
  • Accept Credit card
  • Frequent shopper programme
  • Store-specific gift vouchers
  • Mammut gift vouchers
  • Accept Euro

Aranygömb Ékszer

Cégünk története 1994-ig nyúlik vissza. Már egészen a kezdetektől arra törekedtünk, hogy igényes és egyedi ékszereket forgalmazzunk üzletünkben. Talán ezek a törekvéseink tették lehetővé családi cégünk fejlődését és növekedését, így a Mammut bevásárlóközpont megépülésekor megnyithattuk következő üzletünket, melyben azóta is várjuk kedves vásárlóinkat. 

Igyekszünk azon vásárlóink igényeit kielégíteni, akik igényes, nem szokványos viszont viselhető ékszereket keresnek. Cégünk erőssége talán abban rejlik hogy ezen hosszú évek során is sikerült megtartani egyediségünket, hogy mindig a legujabb divat szerinti, tökéletes minőségű, és viselhető ékszerket kínálhassuk vásárlóinknak. Termékeink legnagyobb részét Európa nagy ékszerkiállításai során egyedi válogatás alapján rendeljük meg, így biztosítva a legtökéletesebb minőséget és a legújabb „dizájnt”.  Üzleteinkben a széles és egyedi választék mellett, szakképzett és segítőkész eladóink várják Önt, hogy segítsenek megtalálni az Ön igényeinek és elképzeléseinek leginkább megfelelő, különleges ékszert.

Üzletünkben széles választékban megtalálhatók férfi és női arany ékszerek, bébi fülbevalók, karikagyűrűk, brill köves eljegyzési gyűrűk. Gyémánt és színes drágaköves szettek. Swarovski köves, opál köves, borostyános ezüst ékszerek. Ezüst díszművek és ajándéktárgyak keresztelőre és különleges alkalmakra.

Back to top