Levendárium

Health, Beauty, Services

Opening hours
Mon 10:00am - 8:00pm
Tue 10:00am - 8:00pm
Wed 10:00am - 8:00pm
Thu 10:00am - 8:00pm
Fri 10:00am - 8:00pm
Sat 9:00am - 8:00pm
Sun closed

  • Accept Credit card
  • Frequent shopper programme
  • Store-specific gift vouchers
  • Mammut gift vouchers
  • Accept Euro

Levendárium

A Mammut I. első emeletén található Levendárium - Éltető Pont szeretettel várja a természet tisztaságára, gyógyító és megújító erejére szomjazó, illatokkal feltöltődni vágyó nagyvárosiakat.

A Levendárium a varázslatos Balaton-felvidéki Nemzeti Park szívében található Dörgicsei Levendula Major biogazdaságban termelt és helyben feldolgozott, legtisztább biológiai minőségű levendulából készült egyedi, kifinomult kézműves termékek, levendulás finomságok és kozmetikumok egész sorával fogadja régi és új rajongóit.

Első levendulatöveinket 2003-ban telepítettük. Biogazdaságunkban ma már 5 hektáron virulnak a Lavandula angustifolia és Lavandula x intermedia virágok más gyógynövények társaságában. A szelíd módszerekkel, gondosan nevelt, biológiai tisztaságú alapanyagokból helyben készülnek cégünk minőségi illóolajai, aromavizei és az ezek felhasználásával megalkotott egyéb kozmetikai, kulináris és ajándék termékei.

Időzzön el a 100% tisztaságú bio levendula illóolajok, levendula virágvíz, gyógyászati tisztaságú bio levendulavirág, levendulaszörpök, makrobiotikus levendulás teasütemény, levendulazsákok, levendulás tönkölypárnák, méhviasz gyertyák, levendulával töltött csuhébabák, aromaterápiás eszközök (aromadiffúzorok, aromakövek), bio illóolajok és illatkeverékek (szinergiák), ajándékcsomagok és más illatozó levendulaságok között!

 

A levendulát a gyógyítás mellett az élet számtalan egyéb területén is bátran lehet használni: kertben, konyhában, fürdőszobában, háztartásban, állattartásban. Ez ihlette meg a cégünk nevét is:

LEVENDARIUM® = MINDEN, AMI LEVENDULA!

Készülőben számos kozmetikumunk, melyek kivétel nélkül ökológiai tisztaságú illóolajok és növényi alapanyagok ötvözetéből, szeretettel készülnek (fürdősók, hajápoló olaj, bio illóolaj-keverékek stb.). Saját termesztésű bio gyógynövényteáink is hamarosan elérhetőek lesznek üzleteink polcain és webáruházunk termékei között egyaránt.                   

Boltunk kínálatában helyet kapnak a Vidék Minősége - Éltető Balaton-felvidék Védjegy égisze alatt tevékenykedő Balaton-felvidéki alkotók és termelők kézműves portékái is (Dávidné Kéri Márta magos krémei és olajai, Pepo Papa tökmagolajos termékei, Sárkány Zsuzsa levendulás mézeskalácsai, a Petendi Pálinkaház minőségi pálinkái, a szentantalfai Dobosi pincészet bio szőlőmagőrleményei, Ottmár Dóra mencshelyi keramikus alkotásai, Szezon lekvárok, a Csicsói Fazekasház és Galéria termékei stb.).   

Ha még nem találkozott termékeinkkel, vegye útját a Mammut I. felé és hagyja, hogy orra elvezesse üzletünkig!

Back to top