Notebook.hu

Tech article

Mammut I. floor 0
+36 1 555 2889 mammut@notebook.hu www.notebook.hu


Brands: Lenovo, Dell, Asus, Acer, HP, Huawei, Samsung

Opening hours
Mon 9:00am - 7:00pm
Tue 9:00am - 7:00pm
Wed 9:00am - 7:00pm
Thu 9:00am - 7:00pm
Fri 9:00am - 7:00pm
Sat 9:00am - 7:00pm
Sun 9:00am - 6:00pm
Open on sunday
  • Accept Credit card
  • Frequent shopper programme
  • Store-specific gift vouchers Sodexo iskolakezdési, ajándék, bónusz és Erzsébet beiskolázás, ajándék, gyermekvédelmi
  • Mammut gift vouchers
  • Accept Euro

Notebook.hu

Tudjuk, hogy sokak szerint vásárlás előtt élőben megnézni, megfogni, megszagolni egy terméket egészen más érzés, mint online megrendelni, ezért a Notebook.hu üzletében szeretettel várnak értékesítőink, hogy szakszerű kiszolgálás keretében megmutassák Neked a keresett notebookot, tabletet, okostelefont vagy kiegészítő termékeket, vagy segítségedre legyenek annak kiválasztásában.

 

Nálunk minden részletet megtudhatsz, amire kíváncsi vagy a termékkel kapcsolatban. Azok is számíthatnak ránk, akik a gyors és sorban állás nélküli internetes vásárlás hívei. Bolti készletünk mellett tájékozódj weboldalunkon, nézd meg kínálatunkat, ismerd meg akciós termékeinket és az általunk forgalmazott világmárkákat.  Rendeld meg, majd fáradj be üzletünkbe.

 

Nem találod azt a terméket, amit keresel? Vedd fel a kapcsolatot munkatársainkkal, és mindent megteszünk azért, hogy egyedi kérésedet is teljesíteni tudjuk!

 

Már van kedvenc márkád? Nézd meg Acer, Asus, Dell, HP, Lenovo, vagy Toshiba kínálatunkat, hátha megtalálod köztük azt, amelyik a szívednek leginkább kedves! Természetesen további márkákkal, notebookokkal, ultrabookokkal, 2 az 1-ben termékekkel, okostelefonokkal, szoftverekkel és kiegészítőkkel is várunk boltunkban.

Back to top