Optiris optika

Photo, optics

Mammut I. floor 1
+36 1 345 8179 +36 30 388 0365 optolenskft@gmail.com www.optiris.eu


Brands: Silhouette, Adidas és Mango keretek Budapesten a legnagyobb választékban az Optiris Optikában. További márkák üzletünkben megtekinthető.

Opening hours
Mon 10:00am - 9:00pm
Tue 10:00am - 9:00pm
Wed 10:00am - 9:00pm
Thu 10:00am - 9:00pm
Fri 10:00am - 9:00pm
Sat 10:00am - 9:00pm
Sun 10:00am - 6:00pm
Open on sunday
  • Accept Credit card
  • Frequent shopper programme
  • Store-specific gift vouchers
  • Mammut gift vouchers
  • Accept Euro

Optiris optika

Célkitűzésünk

A mai, felgyorsult világunkban fontosnak tartjuk a magas szaktudást, a kivételes figyelmet, és a személyre szabott, egyedi áruajánlást. Hisszük, hogy a gigantikus kedvezményeket kínáló akciókban hirdetett tömegtermékek elterjedése mellett igény és szükség van magas minőségű termékekre és otthonos légkörű üzletekre hazánkban is.

Az optikai szolgáltatások teljes körét biztosítjuk - látásvizsgálat, kontaktlencse vizsgálat és betanítás, szemüvegkészítés - üzletünkben.

Magasan képzett szakemberek, új és modern szemvizsgáló berendezések állnak rendelkezésére annak érdekében, hogy a legmagasabb színvonalon elégítsük ki vásárlóink igényeit. Kellemes környezetben, igényes kiszolgálással várjuk hozzánk ellátogató ügyfeleinket.

Többek szeretnénk lenni, mint egy átlag profitorientált optikai üzlet, számunkra elsődleges helyen szerepel pácienseink szemének egészsége.

Nagyon fontos a rendszeres látásvizsgálat a látásproblémák és a szem betegségeinek korai felismerésében. A fel nem ismert látáshiba tanulási nehézségekhez vezethet, arról nem is beszélve, hogy milyen problémákat okozhat a későbbi életszakaszokban.

Fő cél, hogy felhívjuk az emberek figyelmét a rendszeres évenkénti látásvizsgálaton való részvétel fontosságára. A rendszeres kontroll egyébként nemcsak a látásproblémák és a szembetegségek diagnosztizálása miatt fontos, hanem segítségével egyéb betegségek, mint például a cukorbetegség vagy a magas vérnyomás jelei is korábban felismerhetők.

 

 

Store news

Back to top