Sberbank

Services

Opening hours
Mon 8:00am - 4:00pm
Tue 8:00am - 4:00pm
Wed 8:00am - 4:00pm
Thu 8:00am - 4:00pm
Fri 8:00am - 4:00pm
Sat closed
Sun closed

  • Accept Credit card
  • Frequent shopper programme
  • Store-specific gift vouchers
  • Mammut gift vouchers
  • Accept Euro

Sberbank

A Sberbank Magyarország Zrt. (korábbi néven Magyarországi Volksbank Zrt.) az osztrák Sberbank Europe AG leányvállalata, lakossági-, mikro-, KKV- és nagyvállalati ügyfeleknek nyújt teljes körű banki szolgáltatást Magyarországon.

 

A bank 1993 óta működik sikeresen a magyar piacon, 2013. november 1. napjától Sberbank Magyarország Zrt. néven.

Bankunk fő részvényese a bécsi központú Sberbank Europe AG, mely 2012 februárja óta az orosz Sberbank 100 százalékos tulajdonában van. Az a tőkeerő, banki kultúra, pénzügyi tudás, termékismeret és elkötelezettség, amit a Sberbank képvisel, garanciát jelent a hosszútávú sikeres és stabil banki működésre.

A Sberbank Europe csoport Európa 8 piacán van jelen: Ausztriában, Bosznia-Hercegovinában, Horvátországban, Csehországban, Magyarországon, Szlovéniában, Szerbiában és Németországban.

A Sberbank Magyarország Zrt. hálózata jelenleg 27 bankfiókot és 7 SME centert ölel fel, ezzel teljes lefedettséget biztosítva Magyarország területén.

 

Nemzetközi kapcsolatokkal bíró stabil hazai piaci szereplőként kiemelt célunk, hogy hosszú távú parnerkapcsolatokat építve teljes körű lakossági és vállalati pénzügyi megoldásokat nyújtsunk ügyfeleink számára.

Back to top