Újra nyit a Lite Wellness Club

Újra nyit a Lite Wellness Club!

2020. május 18-tól, hétfőtől szeretettel várunk klubunkban. Kérjük, hogy a nyitva tartással kapcsolatos információkat alaposan olvasd végig.

Egyelőre rövidített nyitvatartási idővel és szűkített órarenddel indítjuk el szolgáltatásainkat, melyeket vendégeink igényei és lehetőségeink alapján folyamatosan felül vizsgálunk és bővítünk, hétről hétre.

Klubunk több pontján kézfertőtlenítőket helyezünk ki, különös figyelmet fordítunk a takarításra és a fertőtlenítésre, teremedzőink ügyelnek a rendszeres szellőztetésre és a gépek sterilizálására. Munkatársaink maszkban dolgoznak, amely a bevásárlóközpontba és klubunkba való belépéshez vendégeink számára is kötelező. Az épület megfelelő szellőztetéséről a Mammut Bevásárlóközpont üzemeltetése gondoskodik.

Ideiglenes nyitvatartási időnk:
Hétfő-szombat: 8.00-20.00
Vasárnap: zárva

A mozogni vágyók számára a zárás idejére szüneteltetett bérleteket az első belépés alkalmával újra indítjuk. Azon vendégeinknek, akik egyelőre nem szeretnének élni a lehetőséggel továbbra is biztosítjuk a bérletek szüneteltetését egészen addig, amíg Budapesten jelentős járványügyi korlátozások vannak érvényben. Erről folyamatos tájékoztatást adunk.

Klubunkba az árlistánk szerinti, szokásos napi jegyekkel és bérletekkel, illetve AYCM és Sportkártyával lehet belépni. Kérjük, hogy recepciónkon lehetőség szerint bankkártyával fizess!

Wellness részlegünkben finn szaunánk egyelőre NEM üzemel. A 2 és 3 fős infraszaunák, a pihenő részleg és a napozóterasz a kültéri zuhanyzókkal használhatóak.

Törölközőt vendégeink számára higiéniai okokból NEM tudunk biztosítani!

A törölköző használata mind fitness termünkben, mind wellness részlegünkön KÖTELEZŐ! Kérjük, ne felejts el hozni magaddal!

Az újra nyitás első napjától lehetőség van személyi edzésre, továbbá teremedzőink is dolgoznak a megszokott munkaidőben, 8.00-12.00 és 16.00-20.00 között.

Május 18-tól elindítjuk csoportos óráinkat is - egyelőre limitált óraszámmal -, melyek alacsonyabb vendégszámmal zajlanak. Az Aerobik és az Alternatív terem edzéseit lehetőség szerint kültéri teraszainkon tartjuk, melyek rossz idő vagy kedvezőtlen feltételek esetén természetesen megtartásra kerülnek beltéri csoportos óra termeinkben.

Igyekeztünk minél színesebb órarendet összeállítani az átmeneti időszakra is, hogy mindenki megtalálja kedvenc edzőjét és óratípusát. A vendégszám növekedésével folyamatosan visszaállunk a zárás előtt megszokott és jól bevált, teljes órarendre. Addig is kérjük türelmedet és megértésedet! Az induló órarendet 2020. május 16-tól honlapunkon és online felületeinken is közzétesszük.

További kérdés esetén új értékesítő kolléganőnk, Németh Natália áll rendelkezésedre az n.nemeth@litewellness.hu e-mail címen vagy a +36301627080-as telefonszámon.

A szüneteltetett bérletek újra indítását vagy további befagyasztását NEM szükséges kérni!

Kérjük, hogy kövesd online felületeinket ahol a további fejleményekről és bővülő órarendünkről rendszeresen információt adunk. Hétfőtől szeretettel várunk klubunkban!

Újra nyit a Lite Wellness Club

Lite Wellness Club - Mammut


Szabadidő, sport, Szolgáltatás

Lite Wellness Club - Mammut
Mammut II. 4. emelet
+36 1 345 8544
www.litewellness.hu

Nyitva tartás
Hétfő 06:00 - 22:00
Kedd 06:00 - 22:00
Szerda 06:00 - 22:00
Csütörtök 06:00 - 22:00
Péntek 06:00 - 22:00
Szombat 06:00 - 22:00
Vasárnap 08:00 - 20:00

Az üzlet további hírei

Vissza a lap tetejére