Affidea Magyarország Kft.

Egészség, Szolgáltatás

Nyitva tartás
Hétfő 08:00 - 20:00
Kedd 08:00 - 20:00
Szerda 08:00 - 20:00
Csütörtök 08:00 - 20:00
Péntek 08:00 - 20:00
Szombat zárva
Vasárnap zárva

  • Bankkártya-elfogadóhely
  • Törzsvásárlói rendszer
  • Saját vásárlási utalvány
  • Mammut vásárlási utalvány
  • Euro elfogadás

Affidea Magyarország Kft.

Csontsűrűségmérés (DEXA), CT-vizsgálatok, mammográfia, röntgen, ultrahang magánrendelés keretében, modern, nyugodt környezetben az Affidea Mammut II. Egészségközpontban a Mammut II. 4.emeletén.

A képalkotó diagnosztika a modern orvoslás elengedhetetlen eszköze. Olyan vizsgálati módszer, amely az emberi szervezet valamely kívülről nem látható részéről látható képet készít, többnyire röntgensugárzás, ultrahang, mágneses rezonancia vagy izotóp segítségével. Ezen vizsgálatok segítségével a test kezdődő betegségei felismerhetők. Az egyes vizsgálati berendezésekkel akár háromdimenziós felvételek is készíthetők a test különböző részeiről, és akár a milliméteres eltérések is felfedezhetők.

A képalkotó diagnosztika szerepe nemcsak akkor fontos, amikor már a páciens beteg, hanem akkor is, amikor még nincsenek tünetek.

Központunk elérhetőségei:
Telefon: +36 1 803 6464
E-mail: mammut@affidea.hu 
Web: www.affidea.hu  

 

Vizsgálataink egészségpénztári kártyával és SZÉP kártyával is igénybe vehetők. Érdeklődjön központunkban, hogy melyik egészségpénztárral vagyunk kapcsolatban. Képalkotó diagnosztikai vizsgálatok igénybevétele előtt kérjük, konzultáljon kezelőorvosával, háziorvosával vagy központunk radiológusával. A vizsgálatok igénybevétele előtt időpont egyeztetés szükséges, személyesen vagy telefonon keresztül.

A tájékoztatás nem teljes körű!

Vissza a lap tetejére