Mammut Tető

Étterem, kávézó, Szolgáltatás

Mammut II. 4. emelet
budapestrooftopcinema.hu


Nyitva tartás
Hétfő 16:00 - 23:00
Kedd 16:00 - 23:00
Szerda 16:00 - 23:00
Csütörtök 16:00 - 23:00
Péntek 16:00 - 23:00
Szombat 16:00 - 23:00
Vasárnap 16:00 - 23:00

  • Bankkártya-elfogadóhely
  • Törzsvásárlói rendszer
  • Saját vásárlási utalvány
  • Mammut vásárlási utalvány
  • Euro elfogadás

Mammut Tető

A Mammut Tető Buda első és immáron legnagyobb területű tetőkertje, amely változatos programmal várja a kikapcsolódni vágyókat és az open-air mozi szerelmeseit is egyaránt. A hely 2019-ben nyitotta meg kapuit, és azóta is a hét minden napján nyitva tart a nyári szezonban. Küldetéstudatunk az, hogy a budai fiataloknak minőségi szórakozási alternatívát nyújtsunk a város közepén, de mégis egy kicsit mindentől “feljebb”.

A Budapest Rooftop Cinema - röviden ‘BRC’ - immár nyolcadik éve végzi kultúraközvetítő és hagyományőrző tevékenységét mint az ország egyetlen tető(kert)mozija.

Az évek során több helyszínen, de egyre nagyobb sikerrel valósultak meg vetítéseink, a tavalyi nyári szezonban ún. ‘pilot’ jelleggel egy extra helyszínnel bővültünk: a Mammut Bevásárló és Szórakoztató Központ tetőterasza adott teret pop-up mozinknak.

A koncepció lényege változatlan: a közösségi filmnézés, filmvetítés a hagyományostól radikálisan eltérő helyszínen, egy adott épület tetején, tetőteraszán valósul meg, így a nézőközönség kiszakadva érezheti magát a város állandóan zajos, pörgő forgatagából, ugyanakkor a csillagos ég alatt - szabadtéren élvezhetik a filmeket, legyen az egy örök klasszikus, egy kultmozi vagy akár egy független filmes premier, valamint a magyar filművészet új és régi remekműveinek népszerűsítése a fiatalok számára.

A professzionális - a ‘hagyományos’ mozikban megszokott’ - technikai minőség, a lehetőségekhez mért legújabb vetítéstechnika és annak minden elengedhetetlen kiegészítője jelen van nálunk, mint a klasszikus popcorn / cola kombó vagy akár a reneszánszát élő “nachos” menük. A vendéglátásban szoros együttműködésben és üzemeltetésben a Mammut Tető profi csapatával ezt sikerült a lehető leg autentikusabbá tenni, így is bővítve a bár és a helyszín programkínálatát. Terveink szerint folytatnánk a ‘mozis’ tevékenységet, de már egy fix ültetett és enyhén döntött kertmozis nézőtérrel, valamint az esetleges zajszennyezést elkerülendő irányított hangsugárzókkal és telepített vetítőhelységgel.

Az üzlet hírei

Újra szól a Mammut Työtyő!

Eljött a várva várt pillanat, újra szól a Mammut Tető! Nyissuk meg együtt az idei szezont a 3 napos nyitó hétvégénken: jún.25-27

Rooftop Cinema a Mammut Tetőn

Kultikus filmekkel vár a Rooftop Cinema a Mammut Tetőn

Megnyitott a Mammut Tető!

A belvárosból kiszakadva, mégis mindenhez közel, a város tetején. Megnyitott a Mammuttető, az első rooftop bár Budán!

06.16-án nyit a Rooftop Cinema

Mammut Tető: kultikus filmek június 16-tól.

Vissza a lap tetejére